Installation och Montage

Vi Intallerar och servar allt mellan himmel och jord som rör alla typer av fordon till exempel:
Bil/husbilslarm, Mobiltelefonhållare, Handsfree, Alkolås, Bilstereo, Multimedia (TV, DVD mm.), Backkameror, Ljusramper, Varningsljus, Led-bars, Backljus, Arbetsljus, Kommunikationsradio, GPS-navigation, Bilkameror, Körjournaler, kompletta Taxametermonteringar. Vi kan installera dels i våran stora montagehall eller så kan vi åka ut till kunden om det behövs. Vi är väldigt flexiba i vårat arbete och anpassar oss till kundens önskemål och behov. 

Vi utför även mera krävande monteringar som till exempel polisens nya Rakelsystem samt ambulanser med mobildata för överföring av EKG direkt till sjukhusen 
 

Vi har levererat och byggt ett hundratal bilar och specialfordon med blåljus, varningsljus, Backljus, arbetsljus, Extraljus, LED-Bars och mycket mer.

Vi är av
ackrediterade
av SWEDAC att montera Halda M1 taxametrar.
En av våra kunder är Taxi Västerås där vi bland annat monterar Taxameter, PC,
Alkolås,Komradio, Personsökare mm.

Vi monterar och installerar alkolås från Dräger som är ett
av marknadens bästa alkolås Vi är även ackrediterade att montera och kalibrera Villkorade alkolås från Dräger men vi har även utrustning för att kalibrera Dräger Alkotest och Foxguard alkolås.
Ring eller maila gärna om du har frågor eller vill boka tid.
För mer information titta in på Drägers hemsida om villkorat eller på Transportstyrelsens sida, Körkortsportalen om vilkorade alkolås .

Vi monterar Larm och även GPS Spårning i person-bilar, husbilar och många
andra fordon
Vi säljer och installerar Defa och META som är två mycket bra larm som du kan känna dig trygg med.

Om du har andra frågor eller funderingar, tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail till oss.
Vi har ett otroligt brett kunskapsområde och nästan inga jobb är omöjliga. Vi kan också nämna att vi även installerar Komradio, allt ifrån analoga åkeri radio till avancerade digitala radio, Backkameror, Körjournaler, Motorvärmare, mm. Vi har även RAM Mount och Brodit´s hela sortiment och monterar hållare för GPS'er, mobiltelefoner, surfplattor och mycket mer. Vi är mycket duktiga att installera utan att göra åverkan på bilen och samtidigt göra ett snyggt montage med dolda kablar och ergonomiskt anpassat.