Våra Produkter och Tjänster

Våra medarbetare har en mycket bred kompetens inom många tekniska områden, kontakta gärna oss om du har några funderingar. Vi har ofta lösningar på kunders önskemål och det till ett mycket bra pris!

Vi på Lies Mobilradio AB har ett stort  intresse för mobil
kommunikation. Detta intresse har sedan starten 1972 kommit att prägla hela vår verksamhet. Vårat produktutbud och våra tjänster har hela tiden breddats och vi är idag en av de bästa inom radiokommunikation och fordonsinstallationer.
Vi jobbar både med analoga och digitala lösningar för att kunna förse alla kunders behov. 
Se här nedan för ett litet urval på vad vi kan
Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar. Vi brukar kunna lösa det mesta inom olika specialområden.
 

Komradio

Vi har ett mycket brett utbud av kommunikationsradio, både analoga och digitala. Det kan vara allt 
från enklare analoga åkeri radio, taxi radio, jaktradio och även bärbara små PMR radio för de "tillståndsfria" kanalerna till avancerade digitala radio som både myndigheter och även gruvor använder. Med vår långa erfarenhet stora kompetens tillsammans med ett nära sammarbete med företaget Northcom kan vi tillsammans tillhandahålla den bästa lösningen för dig.

Antenner

Vi har antenner till alla möjliga applik-ationer, allt ifrån bilradioantenner till antennmaster till sambandssystem.
Vi kan leverera och montera master upp till 100 meter höga. Här är ett exempel på en mast som står i Västerås som vi har hjälpt till att montera. 
I vårat sortiment finns även antenner för bl.a Wi-Fi, GSM, 4G, personsökare, komradio både för fordon och även för husmontage, både inom och utomhus.
Vi har även repeatrar för GSM, 4G, WiFi
,kommunikationsradio och mycket mer

Belysning

Vi säljer och installerar ett stort utbud av varningsljus och "blåljus".

Vi installerar allt ifrån diskreta installationer med dolt montage till stora ljusramper som syns på mycket långt håll. Vi har även små och stora lotsskyltar i sortimentet. Fråga gärna oss om helhetslösningar för just erat fordon och självklart är alla våra produkter typgodkända enligt ECE- reglementet. Bland våra leverantörer finns DiodhusetAwimex, Standby, Ferno Norden och HBA

Alkolås

Vi säljer, monterar och kalibrerar
Dräger Alkolås. Men vi har även ut-rustning för att kalibrera Foxguard 
och Dignita alkolås. 
Vi är även ackrediterade av 
Transportstyrelsen för att installera och kalibrera s.k villkorade alkolås.
Kika gärna in på Dräger eller 
Transportstyrelsens hemsida om du har funderingar om hur Villkorat Körkort fungerar. Eller slå oss en signal så får du en prisuppgift på vad det skulle kosta att få de installerat hos oss i ditt fordon. Tel: 021-810070

Bilinredning

Det finns många sätt du kan inreda din bil på, men vad passar dig? Att ha en välanpassad och funktionell bilinredning i din arbetsbil spelar stor roll för både din säkerhet och för din effektivitet. Om du är snickare, rörmokare, elektriker eller service tekniker så erbjuder vi ett komplett utbud av verkstadsinredningar.
Det är viktigt att inredningen blir ordentligt monterad och besiktigad. Om du anlitar oss som är auktoriserad installatör är du garanterad 5 års garanti! Här kommer du direkt till våran BOB shop

Övrigt

Våra 2 kompententa och duktiga installatörer hjälper dig med dina önskemål och idéer. Vi har ett enormt stort kunskapsförråd och klarar det mest krävande installationer och montage. Vi håller konkurentkraftiga och låga priser utan att tumma på kvaliteten. Som referenser installerar vi till flertalet av landets räddningtjänster, ambulanser, polisfordon (både bilar, specialfordon och MC), åkerier, kör-skolor, hemtjänst, kommuner och självklart privatpersoner.